Fabriek69

Wordpress website

Het bedrijf

en de startsituatie

Fabriek69 is gespecialiseerd in advies en training op het gebied van seksualiteit. Zowel organisaties, mensen met een beperking, jong volwassenen, kinderen en hulpverleners kunnen bij hen terecht voor begeleiding, workshops en advies.
Fabriek69 had bij de start van het bedrijf een eenvoudige website via Weebly opgezet. Om de professionaliseringsslag te maken en daarnaast ook beter gevonden te worden was de vraag of dit via de oude website zou gaan lukken. Omdat de mogelijkheden van Weebly voor een groeiende organisatie als Fabriek69 te beperkt waren is er besloten om de nieuwe website op basis van WordPress te gaan bouwen.

Het resultaat

Fabriek69 heeft een WordPress website waar zij zelf aanpassingen aan kunnen doen, waar ze kaartjes voor evenementen op kunnen verkopen en waar de diensten die zij leveren op een goede en duidelijke manier worden getoond aan toekomstige klanten. Daarnaast is er na de oplevering door middel van een SEO campagne gekeken naar waar de website op dit moment al goed op gevonden wordt, maar nog meer naar een aantal trainingen en diensten van Fabriek69 die nog niet zo goed werden gevonden.

Ook een website als Fabriek69?

Heb je bovenstaande website bekeken en wil jij als trainer, coach of therapeut ook een (nieuwe) WordPress website? Ik help je graag om zo snel mogelijk jouw online aanwezigheid neer te zetten! Waarom klanten voor mij kiezen? Hier onder vindt je een paar redenen.

  • 15+ Jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Persoonlijke service van start tot einde
  • Ik denk graag met je mee
  • Niet tevreden? Dan geen factuur!
Vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul hieronder je gegevens in!