Wordpress websites

Ik ontwerp en bouw jouw nieuwe website

Een goed vindbare en mooie website of webwinkel

Zodat jouw bedrijf dàt uitstraalt wat je wilt uitstralen?

Dot Circle maakt websites voor zzp’ers, kleine zelfstandigen en het mkb. Voor coaches, therapeuten, autobedrijven, nagelstudio’s, kappers, klusjesmannen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Eigenlijk maakt het niet uit wat je verkoopt of wat jouw dienst is.
Een website moet vertrouwen en professionaliteit uitstralen en jouw bedrijf zo goed en mooi mogelijk in beeld brengen. Bezoekers moeten makkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben en -misschien wel het belangrijkste- vervolgens ook tot actie overgaan en contact opnemen of jouw artikelen of services kopen. Door mijn jarenlange ervaring weet ik inmiddels wat er werkt, hoe ik jouw bedrijf zo mooi mogelijk aan je klanten presenteer en welke methodes je kunt gebruiken om van bezoekers klanten te maken.

Waar ik op let tijdens het bouwen
 • Vindbaar

  De websites die ik maak zijn altijd goed te vinden in de zoekmachines. Heb je net even wat extra bezoekers nodig voor jouw zoekwoorden verwijs ik je graag naar een pakket met zoekmachine optimalisatie.

 • Conversie

  Welke actie moeten de bezoeker ondernemen op jouw website? Een email adres of telefoonnummer achterlaten, een offerte aanvragen of langskomen in jouw fysieke winkel? De websites van Dot Circle zijn gericht op conversie: het omzetten van een bezoeker in een klant.

 • Zelf te beheren

  Hoe fijn is het als je mij niet altijd nodig hebt als je iets aan je website wilt doen? Ik leer je na oplevering hoe de website werkt en hoe je zelf zaken aanpast.

1. Jouw website is goed vindbaar in Google

Raar maar waar: hoe een website eruit ziet is voor Google en andere zoekmachines niet belangrijk! Hoe deze is opgebouwd des te meer. Naast een duidelijke structuur in pagina’s en menu’s is het essentieel dat de teksten een goede opbouw hebben.
Dot Circle zorgt er bij oplevering altijd standaard voor dat jouw website goed door de zoekmachines te vinden is en er voorbereidingen gedaan zijn om van jouw website een zoekmachine magneet te maken. Wil je dat jouw website gevonden wordt op bepaalde termen? Kijk eens naar het pakket zoekmachine optimalisatie.

2. Conversie: het omzetten van bezoekers naar klanten

Ik adviseer je graag om te zorgen dat er meer aanvragen of aankopen op je website binnen komen.
Het is erg mooi om te zeggen dat er 1000 bezoekers per dag jouw website bekijken en er altijd wel 1 is die informatie of een offerte aanvraagt. Beter is het als er 500 bezoekers komen, waarvan er 10 zo’n aanvraag doen. Het gaat niet alleen om de bezoekers, maar nog meer om de omzet of conversie.
Door analyse houd ik in de gaten wat jouw bezoekers willen, waar ze wel op klikken, waar niet, welke pagina’s interessant zijn en van welke pagina’s bezoekers snel weer weg klikken.

3. Jouw website zelf beheren

Een website heeft meer effect als deze regelmatig wordt gevuld met nieuwe teksten, beelden en video’s. Ik bouw alle websites met WordPress. WordPress is een simpel te gebruiken CMS ( Content Management Systeem. ) Hiermee kun je zeer gemakkelijk de inhoud van je website zelf aanpassen.
Nieuwe pagina’s aanmaken, menu-items toevoegen en eventueel een blog bijhouden. Bij oplevering krijg je een naam en wachtwoord om in te loggen op dit systeem en een uitgebreide instructie over hoe het werkt.

De laatst opgeleverde

websites en webwinkels

De laatste websites en webwinkels die zijn opgeleverd vindt je hier onder.

 

Edith Knipt

Van Muijden Dakbedekking

Blom Zonweringen

Fabriek69

Floor-You

De Rondgang

Bariatrie Groep Nederland

RT Praktijk Het Kompas

Vlam Magazine

Garage Beumer

Nog wat meer informatie of meteen een offerte ontvangen?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over jouw nieuwe website? Of wil je direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken? Vul hiernaast je gegevens in zodat ik contact met je kan opnemen.

 • Vrijblijvend gesprek
 • Wordpress expert met 15+ jaar ervaring
 • Eerlijke tarieven
 • Voor elke branche
 • Niet tevreden? Dan geen factuur!
Vertel, wie ben je?